Giv dig selv en nemmere hverdag

Projektarbejde

​Et komplet web-baseret værktøj til ledelse og styring af projekter. Alle oplysninger om projektet er samlet ét sted og til gængeligt fra PC, tablets og mobil. Du får støtte til alle rutineopgaver, så du kan koncentrere dig om de vanskelige og krævende projektledelsesopgaver.

Læs mere

​Et komplet web-baseret værktøj til ledelse og styring af projekter, der følger principperne i PRINCE2. Alle oplysninger om projektet er samlet ét sted og til gængeligt fra PC, tablets og mobil. Du får støtte til alle rutineopgaver, så du kan koncentrere dig om de vanskelige og krævende projektledelsesopgaver.

Læs mere

​Har du viden og overblik over projektledelsesmetoder og værktøjer til at lede og styre et projekt? Har du erfaring i anvendelse af dem? Har projektejer, projektleder og projektdeltagere kendskab til projektledelsesmetoder og deres anvendelse til at kunne drive et projekt gennem de forhindringer, det møder undervejs?

Læs mere

​Implementeringen sikrer, at du får det fulde udbytte af projektledelsesmodellen og kompetencen. Vi sikrer, at implementering skaber varige forandringer og fastholder værdien af forandringen. Vi gør en forskel. Vi gør implementeringen brugerstyret. Vi foretager en helhedsbetragtning af organisationen, inden vi planlægger implementeringsprocessen.

Læs mere

QP Consult ApS    l    Tofteledet 7, 2730 Herlev    l    +45 2282 9814    l    info@qpconsult.com    l    www.qpconsult.com