​QP Consult ApS

Medarbejdere

​Medarbejdere

John Thomsen er maskiningeniør, Københavns Teknikum, certificeret projektleder C-Niveau og certificeret auditor ISO 9001 og har en fortid som kvalitetschef hos større danske virksomheder i energisektoren, procesindustrien og fødevaresektoren. Kunderne har været projektledere. I QP Consult ApS har John erfaring som projektleder i farmaceutisk industri, procesindustrien, interne udviklingsprojekter og som underviser i projektledelse. Desuden har John været redaktør af projekttidsskriftet samt assessor og kvalitetsansvarlig for IPMAs certificeringsordning. Er nuværende redaktør af projektmagasinet.

John Thomsen

Direktør, seniorkonsulent

jt@qpconsult.com​

Margit Sørensen er civilingeniør i kemi fra DTU og har en fortid i teknisk kemiske fremstillingsvirksomheder. Margit har både som leder og specialist startet nye forretningsområder. Derfra har hun erfaring fra tværorganisatoriske projekter, og samarbejde med kunder og interessenter. Senest har Margit arbejdet som konsulent i projektledelse, coach og mentor i karriereudvikling. Margit er analytisk, har en helhedsorienteret arbejdsform og går til opgaver med en naturlig nysgerrighed.

Margit Sørensen

Seniorkonsulent

ms@qpconsult.com

QP Consult ApS    l    Tofteledet 7, 2730 Herlev    l    +45 2282 9814    l    info@qpconsult.com    l    www.qpconsult.com