Effektivt projektarbejde øger konkurrencekraften

Den bedste kombi af værktøj og uddannelse

​Det er gået stærkt, siden K-SYSTEMS købte QP-modellen. På blot små to år er K-SYSTEMS gået fra adhoc-problemløsning uden egentlig projektledelse til igangværende iso-certificering.

Det hele startede med et behov for en projektstyringsmodel i form af software og en projektledelsesmetode.

​- Der var ikke den store tvivl efter at have talt med QP Consult, fortæller Niels Stengaard Hansen, Tenisk chef hos K-SYSTEMS: Jeg var på jagt efter en løsning, der kunne bringe os videre, fordi vi stod overfor at skulle sætte nye, store projekter i søen. Og her kom QP Consult på banen.

Ny og væsentlig bedre projektkultur

Valget faldt på QP Consult, fordi de relativt hurtigt kunne sætte sig ind i K-SYSTEMS’ situation og var ekstremt fleksible i planlægningen af kursusforløbet. - Hele implementeringen står og falder jo med ændringen af kulturen, og her er uddannelsen alfa og omega, siger Niels Stengaard Hansen: Jeg går faktisk og overvejer en opfølgning, selvom vi ikke bruger QP-modellen i samme omfang som tidligere, men der kommer jo dårlige vaner og nye folk til, hvilket kan få relativ stor betydning for vores brug.

På vej til ISO-certificering

- Vi startede ud med QP-modellen, som i dag er blevet så godt integreret, at vi nu har lavet en helt ny produktudviklingsmodel, der er en videreudvikling af det, QP Consult startede. QP-modellen er integreret i vores IPW løsning. Det system er blevet en central del af vores virksomhed i dag. Kvalitetsstyringen har betydet, at vi nu står overfor at kunne blive ISO-certificeret.

Nemt og intuitivt system

En af årsagerne til, at det er gået så hurtigt at få en strømlinet organisation, skyldes valget af systemer – både QP-modellen og IPW løsningen. Niels Stengaard Hansen fortæller: Det er selvfølgelig et spørgsmål om at beslutte, at nu er det sådan, vi gør. Men det er altså også, fordi systemet er nemt og intuitivt for folk, der er vant til at arbejde med en pc.

- Det er det, der gør IPW systemet godt. Folk kommer forskellige steder fra i organisationen og kan se, hvordan de kan bruge det på nye måder. Vi har selv lavet alle mulige ændringer i skabelonerne og for eksempel lagt alle service requests ind i systemet for at kunne køre statistik herpå. Det giver god mening, slutter en tilfreds Niels Stengaard Hansen.

Kunderne fortæller​

Den bedste kombi af værktøj og uddannels

Det er gået stærkt, siden K-SYSTEMS købte QP-modellen. På blot små to år er K-SYSTEMS gået fra adhoc-problemløsning uden egentlig projektledelse til igangværende iso-certificering. Det hele startede med et behov for...Læ​s mere

Alle kigger med hos Abena Produktion A/S

Nem adgang til projektinformationer og enkel projektstyring. Det er blandt andet, hvad Abena Produktion har opnået med QP Modellen. - I dag kigger og følger alle med i projekterne hos Abena Produktion. Oversigten er...Læs mere

QP Consult ApS    l    Tofteledet 7, 2730 Herlev    l    +45 2282 9814    l    info@qpconsult.com    l    www.qpconsult.com